HCMC: Hej igen Ganesh

Nu kommer lite spridda skurar med inlägg från Vietnam. Är ute och reser men tänkte försöka mobilblogga när wi-fi finns. Därav annat format på bilderna. Och kanske begränsat tålamod med att skriva längre inlägg.

Visst minns ni vår BESATTHET med att äta på Ganesh när vi bodde i Mui Ne? Nu har de åtta restauranger i Vietnam och vi tänkte hinna med ett par av dem på den här resan. Första kvällen i HCMC var vi därför på just Ganesh. Hysteriskt förväntansfulla. Den första personen vi möter i dörren var vår favoritservitör från Mui Ne. Som kände igen oss – och frågade direkt “Five papadams as usual?”  Roligt återseende!

Var det här lika bra som i Mui Ne? Nja. Men det var bra. De håller framför allt en jämn nivå på allt som kommer ut från köket. Missa inte deras goda  Special Nan med paneer, koriander  och chili!

Barnens favorit – Navarathman korma.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.