Mui Ne: tillbaka till Nam Tho

Ännu ett ställe som jag bloggat om här på bloggen för några år sedan. Det här är en av de enklare restaurangerna i Mui Ne och som har himla trevlig service. Alla som har varit här vet att det finns en mycket omtänksam äldre kvinna som jobbar här och som är MYCKET mån om att alla ska känns sig omhändertagna. Inte ens maken vågar säga nej när hon kommer på att hon ska mata honom med musslor. Extra roligt att de kände igen oss tre år senare. Fint återseende. Maten är inte spektakulär och kanske lite ojämn men samtidigt är flera rätter riktiga guldkorn. Prova dig fram helt enkelt!

Du måste prova deras Nam tho rolls! Vitt bröd med en räka som friterats. Barnsligt gott i väntan på maten!
Generösa glas med vietnamesiskt vin!
Återkommande “burk” på restaurangerna.

 

2 kommentarer

  1. Anna

    Åh, Nam Tho och Ganesch, flyttas tillbaka till vintern 2015/2016 när vi var i Mui Ne i lite drygt två veckor. Restaurangtipsen på bloggen var guld värda. Nam Tho var vårt obligatoriska lunchhak under en del av vistelsen då vi bodde tvärsöver gatan. Och Ganesch gick vi till alltsom ofta för att äta deras supergoda butter chicken, naanbröd och dricka svalkande mangolassi.

    Vi har fortfarande cravings på mangosorbeten på Mia Resort, den var fantastisk!

    1. Elin

      Gissar att ni bodde på Seahorse ? 🙂 Vi hann med ett snabbt besök på Mia Resort innan vi åkte hem, och jag knep en av deras cocktails som innehåller vietnamesiskt kaffe/kondenserad mjölk/kahlua/vodka. Perfekt i en korgstol närmast stranden!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.