Nha Trang: Ganesh

Vi tog tåget till Nha Trang på nyårsafton. En nätt resa på tio timmar. Runt niotiden på kvällen var vi framme vid hotellet och vi hade inte orkat gå ut och äta middag om det inte var så att vi bodde granne med – gissa vem – Ganesh! Visst har jag berättat att de har åtta restauranger i Vietnam? Nu har vi vart på fyra av dem! Vilken den bästa är återkommer jag om.

Vi tillbringar två nätter i Nha Trang och inser snabbt att det här inte är något spännande resmål om man är nyfiken på bra mat. Här krävs lite research för att hitta bra ställen att äta på. Så Ganesh är ett säkert kort bland alla deprimerande barer. Även om det är fint nere vid stranden har jag inga planer på att åka tillbaka hit igen.

Steamed buns för liten peng på tåget!
Som vanligt många bra vegoalternativ!
Barnens favorit!
Nyårsdrink!

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.