Mui Ne: Lächeln

Den här restaurangen fanns inte i Mui Ne när vi bodde här 2014. Vi hann äta här två gånger denna gång och var mycket nöjda med mat och service. Det är inte helt lätt att hitta bra restauranger i Mui ne och man finner sig ofta med en annan acceptansnivå när man går ut och äter. Så det här är bra för att vara i Mui Ne. Hade vi bott kvar här hade vi säkert ätit här två gånger i veckan. Bra vardagsmiddag helt enkelt! Adressen är 89 Nguyen Dinh Chieu.

Populärt att beställa här är all sorts grillspett som proppas ute på gatan. Tror vi hann prova alla. Det har varit bra utbud på skaldjur när vi har ätit här. Noterar att de faktiskt har ett visst utbud av importerat vin här vilket inte är så vanligt här ännu. Prisvärd meny!

Ostgratinerade musslor med vitlök

Pannkakor av den bästa sorten 

Grillspett för 22000/st

Oväntat bra burgare med stekt ägg 

Papayasallad med räkor 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.