Tillbaka i Mui ne

Vi tog tåget från Nha Trang ner till Mui Ne. Byn vi bodde i under en period 2013/2014. Det har byggts en ny väg från tågstationen i Phan Thiet men annars är det nästan som förut. Märker att det finns lite mer att göra här nu om man inte är intresserad av kitesurfing. Restaurangutbudet är (tyvärr) i princip som tidigare och det är fortfarande mycket ryska turister. Man väntar fortfarande på att få klart en närliggande flygplats och det blir spännande att se hur det kommer att påverka turismen.

Det är brännande varmt utan regn dessa dagar och det går inte att komma ifrån att havet bjuder på fantastiska vågor. Är det sista gången vi är här? Vi får se. Första kvällen kändes allt så trashigt ute på gatan men alla våra favoritrestauranger känner igen oss och tycker att det är så kul att se barnen. Så fem dagar senare när vi lämnar byn är jag så himla varm i hjärtat över det fina återseendet.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.