Bästa-ölen-före-maten just nu

Det här är en fin liten öl på 33 cl med ödmjuka 3,8% som jag gärna rekommenderar. Dead Pony Club är lättsamt fruktigt med en lagom eftersmak. Den där typen av öl som jag tycker doftar ljuvligt! Kategoriseras som californian pale ale men bryggs dock hos Brew Dog i Skottland. Ett bryggeri som har flera av våra ölfavoriter just nu. Det här blir helt klart en av mina måsten att ha på kylning i sommar.

deadponyclub

3 kommentarer

 1. Charlotta

  Mmm. Brewdog gör goda grejer. Allra bäst var förra årets begränsade “Hello my name is Ingrid” med hjortron i. Har du som bor närmare varit på deras pub i Stockholm?

  1. Elin

   Nej faktiskt inte. jag har missat hela brewdog-grejen till ganska nyligen… i Vietnam så fanns det antingen Tigerbeer eller Saigonbeer 😛

 2. Cullen skink » Tre tjejer i köket

  […] provar! Hittar du inte rökt kolja i affären, prova med tex rökt makrill eller kanske rökt lax. Servera gärna med min skotska favoritöl. Vill du ha en skotsk efterrätt efteråt rekommenderar jag cranachan med färska […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.