Fem bröllopsdagar senare

I år glömde vi visst bort vår bröllopsdag. Vi hade vissa middagsplaner ett par veckor i förväg men vips så insåg vi att bröllopsdagen hade passerat obemärkt. Jag vet faktiskt inte vad vi ska skylla på. Tur nog så var vi på vår favoritindier Ganesh i Vietnam på denna bortglömda dag – så det var ju lite firande utan att vi visste om det.

Jag letade i bloggarkivet, på facebook och instagram för att hitta fotobevis från andra årsdagar. Alla har inte varit förevigade med kameran men jag lyckades spåra info om alla middagar i varje fall. Helt klart så har vi varvat högt och lågt med både michelinstjärne-mat och hämtpizza genom åren!

 2008 – Året vi gifte oss och åt oss igenom avsmakningsmenyn på Mathias Dahlgren. Ett fantastiskt matminne!

Mathias Dahlgrens tryffelpopcorn

2009 – Det här året åt vi skaldjur på B.A.R. (som då var relativt nyöppnat) för att sen gå på Airs konsert på Berns. Inget fotobevis på maten men jag hittade ett konsertklipp på Youtube.

2010 – Då var det magsjuka i huset och hämtpizza stod på menyn. Höggravid och trött som extra bonus. Härligt härligt.

2011 – Vi var  på fantastiska Din Tai Fung i Hong Kong. Helt klart ett dim sums-minne utöver det vanliga!

2012 – Här fanns ett fotobevis sparat på  facebook – det  var en hemmamiddag med en schysst köttbit från Dennis Kött i Spånga. Utan att minnas alls så gissa jag på att det var hemvispad bearnaise till.

2013 – Nu i år så var vi som sagt på Ganesh i en liten fiskeby i Vietnam. Ganesh levererar alltid bra curries. Vi äter där varje fredag, och  restaurangen förtjänar ett eget inlägg här i bloggen vid tillfälle. Jag har en del inlägg opublicerade fortfarande från den här Vietnamvistelsen.

Har du koll på vad du har ätit på bröllopsdagar som har passerat?

2 kommentarer

  1. Middag på Farang » Tre tjejer i köket

    […] hör ju till att rapportera av här i bloggen vad vi har ätit på våra bröllopsdagar. Förra året gjorde jag en summering på vad har hunnit med hitills vilket har varit allt från hämtpizza till avsmakningsmenyn på Mathias […]

  2. Sju år senare » Tre tjejer i köket

    […] Nu har vi haft bröllopsdag igen! Förra året var vi på Farang och info om de andra årsdagarna hittar du här. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.