Stikki Nikki på ny adress

För att travestera en känd reklam: Grattis Söder – nu kommer Stikki Nikki till er! 😉

Pga omfattande vägarbeten längs kajen vid Tegelbacken har Stikki Nikki i år tagit sin gelatotillverkning och -försäljning till nya lokaler på Götgatsbacken, närmare bestämt Götgatan 46.

20110519-193104.jpg

Eftersom jag såg på Facebook att de öppnat idag cyklade jag förbi efter jobbet och tog en premiärgelato.

20110519-193359.jpg

Sorbeten med smak av äpple och kanel var precis så god som jag hoppats på, lite äppelkakefeeling!

20110519-193641.jpg

Bland dagens övriga smaker dreglade jag lite extra efter Rocky road som såg väldigt mumsig ut. Det nya läget är inte så långt från mitt jobb och jag anar att min cykelväg hem kommer ta en alternativ rutt förbi Götgatan många gånger i sommar. 🙂

9 kommentarer

 1. Kaskar

  JA!! Jag trodde de hade lagt ner när tjorren inte stod kvar vid Tegelbacken längre

  1. Maria

   Kaskar: Jag kände att det var min medborgerliga plikt att sprida glädjens budskap! :mrgreen:

 2. Anne

  Åh, strålande nyheter! Mycket närmare för mig alltså, som oftast är runt Slussen. Tjo!

  1. Maria

   Anne: Verkligen tjo! 🙂

 3. Tina

  Wow, här tänker jag utan tvekan slinka in vid tillfälle. Tack för tips!

  1. Maria

   Tina: Väl värt ett besök, jättegod glass! 🙂

 4. Urban

  Tack för de varma orden! Vi tror det kommer att gå utmärkt i den nya lokalen och komner att satsa på att ha bpde cafet i Götgatsbacken och kiosken på Tegelbacken öppen from nästa vår. Vi har ju en liten 9 veckors bäbisdotter, så hade kajen inte varit ur ekvationen i sommar hade vi nog inte mäktat dra igång åretruntlokalen i år. Men nu skall det nog funka – så blir vår glass säsong lite längre också!
  Urban Emson – äkta hälft till (Stikki) Nicole

  1. Maria

   Urban: Roligt att det blir både året-runt- och sommarcafé från nästa år! Hälsa Nicole att hennes glass är addictive! 😉

 5. Kaskar

  Glöm inte att de finns på facebook också. Realtidsinfo om när nya smaker kommer 🙂

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.