Projekt surdeg #2

Matade just surdegen, den såg fin ut så jag är fortfarande vid gott mod! Nu gäller det bara att jag kommer ihåg att mata den imorgonbitti innan jag drar till jobbet. Får nog lägga in ett larm i mobilen så glömsk som jag är. I väntan på surdegsbrödet hade jag tänkt röra ihop en hurtbulle ikväll, men det fanns inget bikarbonat hemma så det blev inget av med det.

4 kommentarer

 1. Linda - Cupcakefluffan

  Då blir det nog allt lite nybakat surdegsbröd till helgen 🙂

 2. Kinna

  Känner igen mig. Surdegar trivs inte hos mig. Glömmer dem eller så blir de mögliga.

 3. Maria

  Linda: Jag hoppas det! 🙂

  Kinna: Jag tänkte att nu när Martin guidar så fint så vore det väl själva den om jag inte skulle lyckas. Under förutsättning att jag följer instruktionerna dvs… 🙄

 4. Projekt surdeg – hur gick det? » Tre tjejer i köket

  […] Sist jag skrev var jag lite orolig att jag skulle glömma att mata surdegen på torsdagsmorgonen men det var inget problem. Däremot skulle jag egentligen ha tittat till den även på torsdagskvällen men då var jag på julfest och surdegen blev bortglömd när jag kom hem mitt i natten. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.