Pasta med makrill och fårost

Här är ett lunchtips som går på tio minuter! Det är mycket smak för liten insats och faktiskt så gott att det kan uppgradera en fredagkväll när man inte orkar laga middag. Eller en måndagslunch förstås.

PASTA MED MAKRILL OCH FÅROST 

  • kokt pasta
  • en burkmakrill i tomatsås
  • ett par nävar haricot verts
  • blandat grönt – jag använde färsk basilika, ramslök och strimlade rödbetsblad
  • citronsaft att blanda ner i pastan innan serveringen
  • en bit fårost att smula över

3 kommentarer

  1. Minna

    Vilket härligt tips. Perfekt för sommardar när man inte har lust att stå vid spisen länge. Måste provas!

  2. KarinW

    Ska direkt skriva upp makrill på köplistan. Här äts den bara på hårdmacka men det där ska jag testa!

  3. Hej då 2009! » Tre tjejer i köket

    […] Bortsett från en tripp till Skåne så var vi mest hemma.  Typ i plaskpoolen. Vi åt makrill med fårost och grillad potatis med västerbottensost och champinjoner. Och badade lite […]

Lämna ett svar till KarinW Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.