Glasspaus hos Da Aldo

Häromveckan var det snabbvisit i Skåne och ett besök i fina Skanör. Det blev lata dagar på stranden de där dagarna när termometern kokade på cirka sådär trettio grader. Plus ett alldeles fantastiskt tillfälle att spana in glassen hos Da Aldo. Herregud säger jag! Vad de gör fantastisk glass! Det var som att kliva in i glasshimmelen! Jag är lite avundsjuk på dem som kan tänkas ha gångavstånd till Da Aldo eftersom de även har gott rykte gällande kaffet, italienska luncher, brunch, ett digert lakritsutbud (!) och fina småkakor. Sa jag att de har en mysig bakgård också?

Ovan ses den krämigt lena pistageglassen i sällskap med lite körsbärsglass.

Ettåringen lovade nästan att börja prata italienska efter den här glasstunden.

Haha! Mitt tjat om den fantastiska glassen resulterade i att värdparet köpte hem en liter till middagen! Hälften pistageglass och hälften stracciatella.  Fantastiskt!

5 kommentarer

 1. Emilies Skafferi

  Åhh vilken härlig glass! Ja där skulle man bo va!? 🙂

 2. Mimmi

  Kul att du varit på besök i min barndoms”stad” Skanör och hittat denna pärla. På “min tid” fanns Bertas bageri med de mest fantastiska tekakorna i just detta hus – måste vara något i väggarna! Har turen att åka ner titt som tätt på “sommarkollo” hos föräldrarna med min lille solstråle Max – ska se till att vi tar ett par glassar för dig nästa gång. Älskar att titta in på er fina blogg!

 3. vivvi

  Testa gärna min cheesecake. Den är jätteenkel och smakar nästan som glass.

 4. Sandra drömkaka

  Jag förstår precis glass & kakälskare som jag är! Den absolut godaste glassen som finns är just italiensk, mums!
  Nej nu måste jag ta mej en av mina nybakade cupcakes, bev så sötsugen 😀

 5. Tillbaka i Skanör » Tre tjejer i köket

  […] Så klart att vi var tillbaka till bästa glasstället Da Aldo. Lika bra som förra gången. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.