Första vinnaren korad

Ni var många som var med och tävlade om den fina korgen från Fontana! Svar på fråga 1 var såklart att Fontana grundades 1978, dessutom hade ni en väldig massa roliga uppslag som gästblogginlägg på fråga 2.

Tyvärr kan bara en vinna och vi säger ett stort grattis till Sara som utsetts till vinnare!

Vi hoppas dessutom att du verkligen vill gästblogga hos oss:

Jag skulle fokusera på ett härligt inspirerande fotoinlägg då jag är mycket intresserad av estetiken kring matlagning. Eftersom jag fotar och illustrerar skulle jag försöka bildsätta lite av mina och andras påhitt och idéer med förhoppning att sprida skaparlust kring lagandet, förpackandet, dukningen och upplägget kring såväl mat som kakor, tårtor och småplock. Jag tycker så mycket om er blogg men kan ibland sakna just den visuella delen som verkligen kan ge inspirationen en ordentlig skjuts, för att inte tala om spottkörtlarna!

Ni som inte vann kan ge er i kast med tävlingen om dagens lyxiga chokladlåda från Valrhona!

En kommentar

  1. Örjan

    Underbar programförklaring.
    Ser fram emot bilderna

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.