Dufvenkrooks glögglåda

Precis som Blossa kommer Dufvenkrooks med en glögglåda i år. Till skillnad från Blossas All Star Team återfinns Dufvenkrooks låda i Systembolagets ordinarie sortiment. Personligen blir jag riktigt sugen på att testa den nya Amore med hjortronsmak!

Med glögglådan vill vi uppmuntra människor att vidga sina vyer när det gäller att dricka glögg. Här kan man enkelt få med sig fem unika smakblandningar hem, och njuta av dem var och en på sitt sätt.

Dufvenkrooks multipack

Dufvenkrooks glögglåda innehåller fem 20 cl flaskor; Dufvenkrooks Original (cognacsspetsad starkvinsglögg, 15%), Prestige (cognacsspetsad starkvinsglögg, 20%), Special (whiskyspetsad starkvinsglögg, 20%), Vanilj (vaniljvodkaspetsad starkvinsglögg, 20%) och nyheten Amore Hjortron (grappabaserad starkvinsglögg, 20%). Priset är 145:- och det är säljstart på fredag 16 november.

Pressbild från Tegnér-Hermansson

4 kommentarer

 1. Peter

  De här killarna har skrivit en intressant och personlig recension av just Dufvenkrooks Amore Hjortron..

 2. Peter

  De här killarna har skrivit en intressant och personlig recension av just Dufvenkrooks Amore Hjortron..
  http://skumgardiner.blogspot.com/2007/11/dufvenkrooks-amore-hjortron.html

 3. Hanneles jul

  Precis lagom stor för mej.

 4. Spendrups julölsprovning » Tre tjejer i köket

  […] Like it or not, julen närmar sig med stormsteg och imorgon fredag är det säljstart för en massa drickbara tillbehör till julbordet, glöggen har vi ju redan nämnt i tidigare blogginlägg. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.