Vinterns söta

Jag är ju väldigt förtjust i systrarna Eisenmans kokböcker och snart kommer de ut med sin tredje kokbok som heter Vinterns Söta. I början av oktober finns den i bokhandeln och personligen så känns det som höstens stora kokbokshändelse. På adlibris så skvallras det lite om innehållet;

pepparkakskola, saffransdrömmar, glöggbakade päron, ingefärs- och limetårta, kardemummatryffel, pepparkaksmuffins, mjuk pepparkaka med äppelmos och ananas, kardemummakryddade pistagenötter och saffransmarängsviss

Hur härligt låter inte det?!

2 kommentarer

  1. Lina

    Om jag inte köper den själv så vet jag precis vad jag ska önska mig i julklapp! :mrgreen:

  2. kinna

    Den låter helt fantastisk och ett måste i den redan digra samlingen kokböcker.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.