Vit choklad går alltid ner

Jag vet inte om jag törs skriva av fler recept från kakbibeln Två Systrar Söta men jag kan härmed meddela att kladdkakan med vit choklad på sidan 65 inte behöver skämmas för sig. Den blev kanske mer som en krämig sockerkaka. Smakade otroligt gott som dessert med vaniljcremefraiche och granatäppelskärnor på toppen. Gå nu och köp boken, om ni inte har den. Det är ju faktiskt fredag!

12 kommentarer

 1. Linnéa

  Har nu i flera matbloggar och i tidningar läst om boken Två systrar söta. Får helt enkelt köpa den i veckan som kommer!!

  Trevlig blogg föresten! 🙂

 2. Elin

  Köp deras soppbok också när du endå är i farten, du kommer inte att ångra dig! (nej jag får inte betalt för att tjata om det här, men Eisenmantjejerna är så himla bra!)

 3. Anna-Karin

  Visst är kladdkakan super?! Jag betällde soppboken i veckan och kan inte bärga mig tills den dimper ner i brevinkastet!

 4. Helena

  -> Anna-Karin: Bra val! Soppboken är fantastisk och du kommer inte att ångra dig! 😉

 5. diddi

  Jamen jag gjorde den vita choklad kladdkakan som finns på arla hemsida igår, åh så god!

 6. Matmamman

  Jag ÄLSKAR också deras Två systars söta! Allt jag gjort ur den boken har varit suveränt gott. Soppboken är också bra, men eftersom jag gillar sött så är Två systrars söta min favorit.:eek:

 7. Monica Eisenman

  Oj va fint ni skriver! 😳 Vi blir superglada när vi hör att våra böcker uppskattas. Jobbar just nu på en ny bok “Vinterns söta” och har de senaste månaderna provbakat mig igenom 140 nya sötsaksrecept. Är konstant sockerhög! 😯

 8. Elin

  Monica, det är väl så att vi är en liten hängiven Eisenmanfanclub här på ragazze. Att ni har en ny kakbok på gång gör nog att jag måste börja träna på gym i rent profylaktiskt syfte. Vad roligt att du hittade hit 🙂

 9. Erica

  hur hittar man receptet utan att köpa boken ??? =):roll:

 10. Elin

  Erica, fragar du mig sa far du det fyrkantiga svaret, KOP boken, det ar den basta kakboksinvestering du kan gora, tror det var 169:- pa adlibris och det ar toppeninvesterade pengar 😆

 11. Sara

  Måste göra en något sen kommentar till detta eftersom jag också är en eisenmanivrare: Har testat olika toppingar och tycker att naturell turkisk yoghurt och passionsfrukt på toppen är bäst hittills!

 12. Kristina

  Apropå inget alls.Om ni har vägarna förbi Tällberg så tycker jag att ni
  ska testa Åkerblads restaurang (som tillhör hotellet).
  Helt juuuvlig mat i kurbitsmiljö och en fantastisk
  personal.
  /Kristina 😛

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.