Lammisterband

Helena har redan rapporterat om vårt besök på Smaklust förra veckan och jag kan bara tillägga att jag verkligen hoppas att evanemanget upprepar sig. Jag säker på att jag missade flera guldkorn på grund av att det var så mycket folk överallt. Mest inspiration hittade jag vid utställarna för Gotland och Småland/Öland och den här avsmakningstallriken för 40:- bjöd bland annat på fina lammisterband!

lammisterband, fetaostcreme och bönsallad
lammisterband, fetacremé och bönsallad

Lammisterbanden kommer från Smultronboda Lammprodukter. Enligt försäljaren är det framförallt lokal försäljning på hemmaplan och till ett antal restauranger men även till en delibutik i Norrtälje. Huromhelst, jag gillar dessa lammisterband skarpt för det är en fin balans mellan lamm och klassiskt isterband. Jag köpte 4 stycken med mig hem för prisvärda 45:- och de kommer att ätas vid ett högst högtydligt tillfälle för här hemma är isterband vardagslyx.

.

5 kommentarer

 1. Ronny

  Hej tre tjejer, ni e ju grymma. Men hallå. varför nämner ni ingenting om vegetarisk mat. Jag letar BRA vegetariska bloggar på nätet men hittar inte. Jag har precis startat en och tänker göra den bra. men då vill man ju se lite andra.

  Skriver ni någonting om vegitarisk mat så komme rjag släna in en länk till er på min sida.. vegetarisk.blogg.se

  / 😉

 2. Elin

  Hej Ronny, vi gillar vegatarisk mat också, och vi brukar lägga upp dem i kategorin Vego som du ser längst ner till höger (idag finns 86 recept där). Hoppas att du kan hitta något där som passar 😛

 3. Maria

  Ronny: Kika in hos t.ex. Veganvrak, Vegankrubb eller Vegbitch!

 4. Pia

  AHhhh, ska jag vara glad eller ledsen över er fina blogg?!?!
  Å ena sidan har ni “tjuvat” min id’e, så det är ingen mening att fortsätta mitt embryoprojekt. Å andra sidan är er sida så läsvärd så jag kan läsa här och sparar tid på att inte skriva själv! 😀

  Men är det bara jag som har snuskig fantasi och får udda associationer till isterbanddsbilden? Isterband som afrodisiaka? 😯 😉

 5. Tre tjejer i köket » Utlottning av Smaklustbiljetter

  […] Läs våra inlägg om 2007 års Smaklust här och här! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.