Utlottning av Smaklustbiljetter

Efter succén 2007 arrangeras Smaklust för andra gången den kommande helgen, 21-23/8. Inträdet är gratis, men för att delta i de olika smakaktiviteterna behövs biljetter (köps på plats eller bokas i webshopen). Vi har fått möjlighet att lotta ut två biljetter till en person (värde 175-200 kr) till valfri smakaktivitet bland våra läsare.

För att delta i utlottningen vill vi att du ger oss ditt bästa tips på hur vi ska överleva höstmörkret. Skriv ditt tips i kommentarsfältet innan kl 12 imorgon torsdag 20/8. Var noga med att ange namn och giltig mailadress för att vi ska kunna kontakta vinnaren. Vinnaren meddelas imorgon kväll.

Lycka till!

Läs våra inlägg om 2007 års Smaklust här och här!

 1. hulda

  För att överleva höstmörkret krävs förutom många koppar varmt te som ackompanjeras av nybakade scones med hemkokt tomatmarmelad även goda vänner som bjuder varandra på de underbaraste middagarna som förnimmer om ljusare tider, varför inte en solskenssoppa, kantarelltoast eller högsommarpaj med röda vinbär och marängtäcke. Men det viktiga är att hålla humöret uppe, då överlever man vilket mörker som helst!

 2. Lars Hultman

  Höstmörkret överlevs lämpligast med en Chimay (ost) och te. Kanske något belgiskt kex oxå!

 3. Frida

  Jag tyker att ni ska njuta av att man äntligen får laga mustiga grytor och smakrika långkok, man kan sitta i soffan ihopkurad i stor, stickad kofta och tänka att “tja, visst är det alltid trevligt med fräscha sommarsallader men ska vi vara ärliga så är det ju en köttgryta med rödvin och rökt sidfläsk som har fått flera timmars kärlek på spisen, man faktiskt längtar efter hela året”. Och på hösten får man laga sådan grytor hela tiden utan att skämmas över att man inte utnyttjar primörerna! 😀

 4. Jenny Olausson Gorard

  För att överleva hösten så tycker jag är mysigast att gå ut och plocka kantareller och steka dom i riktigt gott smör och salt på en skiva smörstekt formfranska och har man tur så hittar man också endel smaskiga blåbär som blir till en god paj med hemmalagad vaniljsås,mums!!!!Det här kan man leva på hela hösten tycker jag. 😉

 5. Mathias Lion

  – Gulasch. Mustigt och smakrikt med mycket paprika och surkål
  – Italiensk köttragú. Högrev, vitt vin, selleri, morot, tomat, 5 timmar på spisen
  – Chili på oxsvans

  Jag längtar!