Wallins bageri & konditori

Vid Skanstull där jag jobbar finns det en hel del caféer och kondis att välja mellan. Mitt favoritbageri är dock Wallins bageri och konditori på Ringvägen 109. Här bakar de själva, allt från småkakor, kanelbullar och wienerbröd till matbröd och tårtor, såväl klassiska som modernare moussevarianter.

När någon ska firas för att han/hon fyller jämnt eller någon ska tackas av är det oftast jag som fixar och då ligger det bra till att beställa tårtor härifrån. Och de dagar jag inte orkat ur sängen i tid för att äta frukost hemma smiter jag in där och köper med mig favoriten solrosbulle med ost&skinka.

Varje gång jag handlar står jag och suktar efter alla godsaker och ibland faller jag för frestelsen och köper med mig något hem också:

Chokladmoussebakelse
Chokladmoussebakelse från Wallins

Hitta hit: t-bana eller buss 3 eller 4 till Skanstull

6 kommentarer

 1. kicki

  snubblade in via “Var är du?” och kan inte annat än hålla med. Wallins har försett mig med mången frukostmacka under den tid jag bodde i närheten… och blåbärsbakelser aldrig så goda som där. 😀

 2. petra

  å vilken fin blogg – jag länkar gärna till er om det är ok…min blogg handlar om massa olika saker – välkomna!

 3. Tre tjejer i köket » Arkiv » Spontanbubbel

  […] Till champagnen åt vi Fru Lindéns ostnötter från Wallins bageri […]

 4. Mikael

  Hej! Jag undrar om ni kan hjälpa mig med receptet till
  desirebullar 😉 Tack på förhand.

 5. Maria

  Mikael: Tyvärr, jag vet inte ens vad en Desirébulle är för något. 😯

 6. Jag tjuvstartade julen » Tre tjejer i köket

  […] jag handlade min frukostmacka doftade det så gott av lussebullar inne på Wallins att jag var tvungen att köpa med mig några lussekatter till kvällsfikat. Å andra sidan har jag […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.