Grillad entrecote i pitabröd + fårostdressing

Grillsäsongen har börjat! Idag blev det grillad entrecote och aubergine i pitabröd tillsammans med en fårostdressing. Snabbt och gott! Fårostdressing passar till allt möjligt som är grillat!

Fårostdressing

Blanda cirka 50/50 av smulad fårost och creme fraiche. Salta, peppra och smaksätt med lite salladskrydda.

2 kommentarer

  1. Snabblunch: pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor » Tre tjejer i köket

    […] Mer mat att göra med pitabröd: Minipizza med fetaos och aubergine Grillad entrecote med fårostdressing i pitabröd […]

  2. Vad äter du när du är ensam hemma? » Tre tjejer i köket

    […] sås och grönsaksalibi som saknas. Finns ingen sås i kylen så funkar tex färskost med pepparot. Fetaost eller fårost tillsammans creme fraiche är en god sås och på bilden nedan så syns den ack så ljuvliga bearnaisesåsen. Det här är bland de bästa […]

Lämna ett svar till Snabblunch: pitabröd med strimlad biff och salsa med kidneybönor » Tre tjejer i köket Avbryt

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: