Glad Påsk!

Glad Påsk!

Tjejerna i köket önskar alla läsare en riktigt Glad Påsk!

6 kommentarer

 1. Anne

  Glad påsk till er alla! 🙂

 2. Samuel

  GLAD PÅSK och hoppas de belgiska läckerheterna skall smaka!

 3. Jenny

  Det där ägget känner jag igen! Sambon kom hem med ett sådant från jobbet igår! Det var ju fyllt med massa riktiga godsaker i form av fin choklad, till skillnad från de vanliga skumhararna och dragéäggen man brukar stöta på i ägg den här tiden på året. Mums! Glad (& God) Påsk!

 4. Vickan

  GLAD PÅSK!!!!!!!! Hoppas ni får en maaaaasssa god påskmat nu och massa påskägg 🙂

 5. Tre tjejer i köket » Arkiv » Grillpremiär!

  […] Påsken tillbringades på landet och som sig bör ägnade vi oss åt en massa nyttiga saker som att fälla träd och elda ris, inte bara åt att äta upp påskägget (och en hel del annat). Dessutom blev det grillpremiär! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.