Niklas Mat

Niklas Ekstedts första Mat-omgång i höstas gick inte hem hos mig. Han kändes alldeles för stel, “o-tv-mässig” och konstlad. Och det är klart; det var väl inte så konstigt egentligen. Att ersätta Tina Nordström och gå hem hos tittarna är väl inte det lättaste. För tre veckor sedan startade Niklas andra säsong och oh boy vilken förändring. Nu gör han “ett eget” program och det känns som om han är mycket mer bekväm i sin roll som sig själv. Dessutom är det ett lyft att han inte har någon side kick som frågar om varje moment.

Vårens programserie ska handla om vardagsmat, vilket är precis min melodi. Så här långt har jag tyckt om recepten och kan mycket väl tänka mig att testa både ett och annat. Ett ytterligare plus är att SVT servar med gamla avsnitt på hemsidan. Det går att se både hela program och enskilda inslag. Heja SVT!

3 kommentarer

 1. Marlene

  Håller med dig om Niklas mat. Jag trodde att det berodde på att jag inte var så förtjust i Tinas avsnitt som var i höstas!!

 2. Inger Rozén

  Hej alla!
  En kärring sticker upp.Det ÄR roligt att se Niklas laga mat.Det ser så enkelt ut att jag också får lust att pröva.Tinas var allt för DYRT och krångligt.Hon var ett proffs men det är roligt att se unga grabbar fixa matlagning.Men han är ju mäster kock förståss.Fattiga riddare har jag lagat länge,men nytt var det med lönnsirap.Har alltid haft sylt.Och sej med äggpersiljesås var heller inget nytt.Men kanske för er unga som mest äter skräpmat?Så bra att Niklas tar upp “gamla”recept som håller på att försvinna.Vänliga vår hälsningar Inger Rozén,Örebro

 3. Maria

  Inger -> Vi gillar också Niklas! Och om du läser lite mer i bloggen så inser du nog att vi inte “mest äter skräpmat”! 💡

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.