Laga lätt med Ragazze!

Klippboken i högerkolumnen växer! Nu har vi blivit omnämda i nya numret av tidningen Laga Lätt:

“Tre stockholmstjejer, som älskar att laga mat och äta på restaurang, bloggar om allt från kärleken till kokböcker och köksinredning till budgetmåltider”

Den var verkligen fin reklam att bli omskriven så där bland Le Creusetformar, surdegstips och chokladnotiser. Sedan behöver vi nog vänja oss alla tre vid att bli kallade Stockholmstjejer, för även om vi bor här, så har vi ju bara flyttat hit och råkar bo här och äsch, ja ni fattar 😉

Tack Uje för tipset!

7 kommentarer

 1. Helena

  Du slog huvudet på spiken; jag är ju en lantis från Blekinge! 😉 Och jag kan tänka mig att du gottade dig åt surdegstipset ovanför oss! :mrgreen:

 2. Bengt

  Akta er så ni inte blir uppköpta av någon mattidning…

 3. Viktoria Schiöler

  Grattis, ni är ju riktigt kända nu!

 4. Alice

  Jag ber om ursäkt ihopklumpningen. Det ska inte hända igen.

 5. Elin

  Alice, åh har du haft ett finger med i det hela! Du kanske till och med har rätt, det kanske är så att vi är mer Stockholmstjejer än vad vi har vågat erkänna för oss själva, ehum, men berätta det inte för någon 😉

 6. Tre tjejer i köket » Arkiv » Tidningshögen växer

  […] Min senaste favorit är Laga Lätt. En liten goding alldeles full med inspiration. Avsnitten “Meny på 1 timme” och “Middag hela veckan” återkommer i varje nummer och är mina favoriter tillsammans med “Godbitar” som innehåller tips & nya produkter (och det var ju just bland Godbitarna som vi hamnade i nr 2, 2006). Att tidningens inriktning är att alla rätter håller sig under 599 kalorier är i sig inte så dumt, även om det inte är anledningen till att jag köper tidningen. Det lutar starkt åt en prenumeration, även om jag egentligen har bestämt att det vara får vara nog med sådana. […]

 7. Ilva är en godbit » Tre tjejer i köket

  […] Ifjol var vi omnämnda på den sidan. […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.