Ett litet kök

Idag blev det fredagslunch på Ett Litet Kök på Kungsholmen. En fördel med restaurangen är att det är enkelt att rulla in med barnvagn och efter dagens lunch kan vi konstatera att restaurangen antagligen leder tio-i-topplistan gällande flest bebisar/kvadratmeter för restauranger vid lunchtid. En annan fördel är förstås att det ligger vägg-i-vägg med Room. Lunchen kostar några kronor mer än en vanlig lunch med dagens lunch var god och absolut värd varenda krona. Vi åt tomat och olivbrässerad sjötunga med parmesancremé och kokt potatis. Som extra fredagslyx investerade vi i nya numret av Waitrose Food Illustrated på vägen hem.

5 kommentarer

 1. Helena

  Ett litet kök… det skulle kunna vara här hemma ju! 😉 Låter som en fantastisk fredagslunch. Bloggbebisen är hur cool som helst; hon har ju varit på fler restauranger än jag de senaste fyra veckorna!

 2. Elin

  Ja hon har varit duktig faktiskt och sköter sig fint på lokal – än så länge 😉

 3. uje

  Hej på Er! Jag är en sån där trist själ som besökt er ofta men aldrig gett mig till känna (även om jag ofta tänkt). Men idag kan jag inte låta bli att berätta att ragazze.se finns omnämnt i det senaste numret av LAGALÄTT (sid 11 – nr 2, februari 2006). Det verkar finnas fler än jag som tycker om er matblogg :smile:.

 4. Elin

  Hej Uje! Det är alltid kul att få kommentarer från nya läsare! Och ja, vi ska nog ta en promenad till Presstop och kika i nya numret av Lagalätt senare idag:cool:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.