Frukost på Arlanda

När man reser charter får man oftast okristliga avgångstider med följden att man inte orkar/hinner äta frukost innan man måste åka hemifrån. Är man dessutom ett frukostfreak som jag kan det vara svårt att klara sig ända fram tills man får sin minibricka med flygplansmat. Senast vi var ute och åkte upptäckte jag till min stora glädje Café & Grill i Terminal 5.

Frukostbuffé för bara 59:- passade ypperligt klockan 6 på morgonen!

7 kommentarer

 1. Elin

  jag säger bara, VAR VAR VAR?! Jag hamnar alltid på det där tråkiga stället med surt kaffe och trista mackor som kostar typ hundralappen tillsammans 😯

 2. Maria

  Jag skulle kanske varit lite mer specifik… Mitt i Terminal 5 ungefär finns en trappa upp till Café & Grill.

 3. milimina

  Där åt vi frukost sist också! Det var helt ok, även om det inte direkt var nån höjdare sådär så är man inte så kräsen när magsäcken börjat gnaga på ryggraden… 😉 Är man dessutom som jag och mår illa om man äter för tidigt så passar det ganska ypperligt att äta medan man ändå bara väntar på flyget.

 4. Maria

  milimina -> Ja det är ju inte ngn hotellfrukost grande vi snackar om! 😉 Men som motvikt till trista mackor för hundralappen tyckte jag att det funkade utmärkt. Det fanns ju lite blandade pålägg, fler än ett sorts bröd, fil/yoghurt, flingor, juice, kaffe/te – ja iaf det som krävdes för att göra mig nöjd!

 5. V

  Jag säger bara stor cappuchino och croissant på Stansteds annars så rätt simpla flygplats. Men gott var det halv sex på morgonen. Det kan i och för sig ha med flygplansstämningen att göra, för flygplatser har en viss inverkan på mig.. 🙂

 6. Tre tjejer i köket

  Konservativ frukostätare…

  När det gäller frukost är jag väldigt konservativ. Även om utbudet är enormt a’la hotellfrukost så äter jag för det mesta väldigt liknande frukostar, det som brukar variera är mängden. De här bilderna illustrerar det väl:

  Innan avr…

 7. Tre tjejer i köket » Middag på Arlanda – vilket är ditt bästa tips?

  […] En diskussionstråd om frukost på Arlanda finns redan här på […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.