Konservativ frukostätare

När det gäller frukost är jag väldigt konservativ. Även om utbudet är enormt a’la hotellfrukost så äter jag för det mesta väldigt liknande frukostar, det som brukar variera är mängden. De här bilderna illustrerar det väl:

Frukost på Arlanda

Innan avresan till New York, frukost på Arlanda bestående av apelsinjuice, te, yoghurt med bär, en smörgås med skinka och en med ost.

Jag har tidigare bloggat om stället vi åt på, men nu var konceptet lite annorlunda. Istället för buffé så beställde man olika antal delar och betalade därefter. Jag har för mig att mina fem delar den här gången kostade 69:-.

Frukost på hotellet

Frukost på hotellet bestående av apelsinjuice, te, fruktyoghurt, färsk frukt och en rostad bagel med Philadelphia.

2 kommentarer

  1. Elin

    Helt ok pris för att vara Arlanda faktiskt. jag känner mig alltid rånad vad jag än beställer när jag är där!

  2. jacqueline

    berätta mer om amerikansk frukost?:smile: det är till ett skolarbete =)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.