Presenter på avstånd

Istället för att slentrianmässigt skicka en pocketbok alternativt beställa blommogram till den-där-vännen-långt-borta kan du nästa gång skicka en kaka. Postkaka.com har en eminent service, där du beställer före kl. 15 ena dagen för leverans av en smarrig kaka till din vän nästa (var)dag.

Själv har jag både skickat och fått ta emot och kan garantera att det smakar gott! Postkakan finns i 4 olika varianter – Postnöt (försvinnande god), Sacher, Citron och Allegro (utan nötter). Priset är 145:- för kaka, kartong och porto.

Prova du med, mottagaren blir garanterat glatt överraskad!

4 kommentarer

 1. Tre tjejer i köket » Arkiv » Fler presenter på avstånd

  […] Fler presenter på avstånd Jag har ju tidigare tipsat om Postkaka.com som ett bra alternativ för att skicka presenter på avstånd. I senaste Allt om mat skriver de om Chokladogram.se och Gottogram.se, ytterligare två roliga presentalternativ som jag kan tänka mig att prova. Passar särdeles bra till godisråttor får man förmoda. […]

 2. Malin

  Måste bara säga att er sida är mysig! Och när jag läste inläggen måste jag ju bara tipsa om en ny bra sajt jag har hittat där man kan skicka presenter. Lite mer “lyxiga” såna som typ till högtidsdagar och sånt är det kanske…choklad och cigarrer och orrefors och sånt, fast många “kul” prylar också!

  http://www.presentkuriren.se

 3. Elin

  tack för länktipset, den hamnar bland mina bokmärken direkt!

 4. Anna

  Hej,
  Vill bara rekommendera http://www.friendcake.se som är som Postkaka, fast billigare och lite roligare

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.