Hurra för Sanders!

“Sanders 4 rum och kök” ligger på Gästrikegatan 1 och är helt klart värt en omväg om man är i närheten av St Eriksplan och vill ha god lunch eller fika. Menyn är kreativ, har en hel del nyttig mat och är GI-inspirerat. Dagens sena lunch blev fylld squash och bovete. Gott! Extraplus för gott bröd och linsröra till maten.

Efteråt letade jag efter bovete på Daglivs som brukar ha det mesta, men det fanns inte. Var hittar man det?

7 kommentarer

 1. Helena

  Fotade du på lunchstället? Lät du kameran titta fram ur handväskan, eller? :o)

 2. Elin

  Nej, självklart så tog jag tallriken och gick ut på gatan för att få bättre ljus på bilden :p

 3. Henrik

  Elin – leta efter Friggs paket (http://www.friggs.se/produkter/produkt.asp?produktid=236&produktgruppid=6), antingen bland bakartiklarna (där läsken brukade stå) eller bland saker såsom bulgurvete, dinkel och couscous intill fruktdisken. (Med reservation för att jag inte hittar ett skvatt inne på Daglivs sedan de började bygga om. 🙂 )

  Annars är jag rätt säker på att jag har sett bovete på ICA Kungsholmstorg?

 4. Helena

  Henrik, det finns inte någon som hittar på Daglivs i den där ombyggnadsröran. Måtte det bli klart snart, för det är oerhört frustrerande!

 5. Elin

  Henrik => tack för tipset, jag har bara stirrat efter något ur Risentas sortiment. Ja å så är det ju det där med Daglivs ommöblering som förvirrar. Jag hittar inte ens till potatisen längre 🙁

 6. Tre tjejer i köket » Arkiv » GI-koll på stan

  […] GI-koll på stan Stockholm City tipsar om krogar med GI-koll. TGI Fridays var ju ett oväntat alternativ. Däremot så glömde de att nämna Sanders som har god och nyttig mat i Vasastan. […]

 7. klippan på bovete

  bovete finns i massvis på Daglivs

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.