Nytt i mineralvattenfamiljen

Vichy Noveau har hittat på en ny smak; Äpple & Lime. Gudomligt god, om ni frågar mig. Den smakar verkligen äpple och tillsammans med limesmaken blir det riktigt lyckat. Framåt sommaren kommer den här smakvarianten vara min absoluta favorit (eftersom jag tror att den kommer vara extra god när det är varmt ute)!

2 kommentarer

  1. Tre tjejer i köket » Arkiv » Nytt i mineralvattenfamiljen 2

    […] Nytt i mineralvattenfamiljen 2 Helena skrev tidigare om en nyhet från Vichy Nouveau med smak av äpple/lime. Loka “kontrar” och lanserar Loka med smak av päron. Jag testade en igår och blev positivt överraskad. Friskt, fruktigt och fräscht! Påminner lite om barndomens Päronsplitt utan att vara för syntetisk i smaken. Kan bli en svalkande favorit i sommar. […]

  2. Tre tjejer i köket » Arkiv » Nytt i mineralvattenfamiljen, 2006

    […] Det våras för nya medlemmar i mineralvattenfamiljen. Ramlösa har kläckt två nyheter; Skogshallon och Granatäpple. Jag har provat båda och med ens fått två nya favoriter. Precis som Vichy Noveaus Äpple & lime som kom förra våren, tror jag att de här två nyheterna kommer bli sommarens favoriter. Skogshallon smakar verkligen, verkligen hallon och får en kolsyrabubbla mer än Granatäpple i min bedömning. Och dessutom är etiketterna snygga, vilket inte är helt oviktigt! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.