Fler presenter på avstånd

Jag har ju tidigare tipsat om Postkaka.com som ett bra alternativ för att skicka presenter på avstånd. I senaste Allt om mat skriver de om Chokladogram.se och Gottogram.se, ytterligare två roliga presentalternativ som jag kan tänka mig att prova. Passar särdeles bra till godisråttor får man förmoda. 😉

4 kommentarer

 1. Dagmar

  Chokladogram funkar finfint! Jag har anlitat dem vid två tillfällen för att leverera choklad till min pojkvän som för tillfället bor i Stockholm. Chokladen är jättegod och det funkar kanonbra. Chokladogram levererar dock bara direkt i Stockholm och Jönköping, till övriga städer skickas chokladen med post.

 2. Anonymous

  …tydligen ska det blir fler städer om man läser på chokladograms webb?!

 3. Sara

  Kan också tipsa om http://www.surprise.se som också levererar choklad och godis i presentförpackning.

 4. Tina

  Gottogram har roligast utbud tycker jag. Beställde en spännande bok med mumsigt godis till… Snacka om att pappa blev överraskad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.