Mrs Cheng’s grytbaser

Jag gillar egentligen inte att använda hel- och halvfabrikat i alltför stor utsträckning, men på vardagarna har vi sällan tid/ork/lust att ägna oss åt avancerad matlagning. Då är det bra att ha genvägar tillhands! Ikväll testade vi för första gången Mrs Cheng’s grytbas. Resultatet var högt över förväntan, kryddigt och gott!

Snabb panaengcurry
Woka kycklingfilé och wokgrönsaker, häll på en burk Mrs Cheng’s Panaengcurry och låt det koka ihop. Servera med ris.

3 kommentarer

  1. Jenx

    Synd bara att Mrs Cheng’s är så dyra men de funkar förvånansvärt bra.

  2. Alexandra

    Har som företagsidé (ung företagsamhet) att sälja mrs Chengs produkter samt porslin och kokbok i snygga presentkitt. Tror ni att det skulle funka? Hur pass kända är mrs Chengs produkter? Är det något som avskräcker pga priset eller skulle det kunna dra kunder för att varumärket är så kännt?

  3. Helena

    Jag har Thai Massaman Curry med kyckling, grönsaker och nudlar i min lunchlåda idag. Smakar kanon! Och gårdagens middag gick på två röda!:wink:

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.