Lassi in a hurry

“Hurry Curry” är en av de kokböcker jag använder mest just nu (finns att köpa för endast 132 kronor på Internetbokhandeln – köp! – men den går även att köpa på Indiska). Idag blev det Banan och Kardemummalassi till frukost.

Banan och kardemummalassi

  • 1 liter yoghurt naturell
  • 2 mogna bananer
  • 2 kardemummakapslar

Mortla sönder kardemummakärnorna. Lägg alla ingredienser i en mixer eller använd en stavmixer. Kör slätt – klart!

Kommentar: idag gjorde jag en halv sats eftersom yoghurten skulle räcka till scones också. Dessutom petade jag ner en tesked vaniljsocker i lassin. Hur gott som helst!

En kommentar

  1. Charlotte

    Mango lassi är uuuurgott!!!! Min indiske pojkvän introducerade mig till läckerheten en gassande het dag då vi sökte skydd mot hettan på en sval indisk restaurang. för övrigt tar jag gärna emot tips på era favvo-indiska recept! Skulle vara kul att överraska en indier med traditionell indisk mat…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.