| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av lördag 08/06 2013 kl. 9:53 2 kommentarer

Rosa bröllopsbubbel

En prinsessbröllop kan ju inte passera obemärkt här i matbloggen! Förra gången var det Maria som laddade upp med snittar och bubbel. Vad äter ni i tv-soffan i eftermiddag när Prinsessan Madeleine gifter sig?

Har ni inte hunnit handla småplock och bubbel  så tipsar jag gärna om denna champagne som kom budat häromveckan; Alexandre Bonnet Perlé Rose. Det är definitivt ett rosa bubbel som jag kommer  att ha på kylning igen här hemma (PS! Det finns även som halv flaska). Nu var ju det här ett bud över det vanliga då Daniel Roos  bakat fantastiska bakverk till bubblet på temat Franska Modehus.

Bubbel och desserter är ju en ljuvlig kombo. Om du inte baka till klockan fyra så  är Jennies Vinnartårta på Gateau ett säkert kort här hemma hos oss när något ska firas. Eller kör på Prinsesstårta  vetja!

Ljuvliga bakverk – Sonia Rykel-temat längst ner till höger var kvällens vinnare!

Liknande inlägg:

2 svar till “Rosa bröllopsbubbel”

  1. Vill också drick rosa champagne! Känns ju helrätt idag. Ska kolla om det finns nån bra rosa spansk cava här på Carrefour, kanske.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *