| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av torsdag 07/02 2013 kl. 21:53 2 kommentarer

Snabbstopp hos Cloudy Bay

Vårt besök på Cloudy Bay blev ganska kort men vi hann med en snabb vinprovning på stående fot för nästan inga pengar alls. Det är lite flashigare miljö här än på Saint Clair och jag fann mig inte helt bekväm med att ta bilder under vinprovningen, så ni får hålla tillgodo med lite utomhusbilder.

Jag är ju sedan tidigare barnsligt förtjust i deras dessertvin Late Harvest Riesling så det var ett kärt återseende, men jag blev också rätt bensvept av Te Koko som jag inte provat tidigare. Äsch det var lite trist väder när vi var här, det började regna när vi kom hit – om vädret tillåtit så hade jag gärna hängt kvar i den stora trädgården med den milsvidda vyn av vinodlingarna, typ sippandes vitt vin i en av de fina trädgungorna!

Liknande inlägg:

2 svar till “Snabbstopp hos Cloudy Bay”

  1. tina skriver:

    Det där Nya Zeeland alltså! Det är fint att så här i efterhand få följa med på resan lite varje dag. Och trädgungorna. Jag vill ha en trädgunga på sommarkollot. Och sommar också, tack!

  2. […] vi var på NZ. Jag googlar och inser att den ligger på krypavstånd till både Saint Clair och Cloudy Bay som vi besökte i vintras. Det är bara konstatera (åter igen) att man verkligen ska lägga gott […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.