| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av måndag 11/04 2011 kl. 13:40 7 kommentarer

Årets första sparris

I torsdags landade årets första sparris från Årstiderna här hemma och det kändes lite högtidligt att få planera fredagsmiddagen med så fina spänstiga sparrisar!

Stekt fläsksida, några  frästa pilgrimsmusslor, hemvispad hollandaise och pocherat ägg som sällskap på tallriken blev en bra kickoff för kommande vårmiddagar!

PS! Ser nu att vi åt nästan samma sak för exakt ett år sedan….

Liknande inlägg:

7 svar till “Årets första sparris”

  1. Carl skriver:

    Oh, så himla härligt med sparris! Nu måste jag genast ut och leta efter det.

    • Elin skriver:

      Vet du, de här var helt perfekta! Spänstiga, lätta att ”knäcka” (bryta av) och så där supernötiga i smaken 🙂

  2. Elisabeth skriver:

    Åh jag vill ha ditt recept på fläsksida. Ser ju supergott ut!

  3. Helena skriver:

    Det ser helt magiskt gott ut! Jag valde fel låda förra veckan, verkar det som.

  4. Ruth skriver:

    I love asparagus – and with poached eggs? Perfection on a plate! Thanks for sharing!

  5. tina skriver:

    Åh vilken fräsch och fin tallrik. Eller ja, maten alltså.
    🙂

  6. Jens Hansen skriver:

    Oj så gott det lät (och ser ut)!

    /Jens

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *