| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 01/09 2009 kl. 21:53 8 kommentarer

Cobbsallad

Cobbsallad är nytt för mig men när jag läste ingredienslistan och insåg att allt fanns hemma så blev det en riktig extra-allt-sallad. Det går inte att mäta på en skala hur mäta vi var efter den här middagen!

COBBSALLAD

 • kyckling
 • bacon
 • kokta ägg
 • sallad
 • tomat
 • avokado
 • senapsdressing
 • Kvibille Ädelost

Liknande inlägg:

8 svar till “Cobbsallad”

 1. Karin skriver:

  Jag har ett par recept liggande på köksbänken just på Cobbsallad som jag hade tänkt göra någon dag i somras. Det blev inte av därför att jag kunde inte bestämma mig för vilken dressing jag skulle använda. Hur gjorde du den, Elin?

 2. Elin skriver:

  Det var maken som blandade men han körde på en enkel vinägerette med dijonsenap i .

 3. pipopp skriver:

  En riktig ”pojksallad”. Även salladsskyende personer måste ju gilla en sallad med bacon och mögelost! 😉
  Ska det inte vara en driva gräslök också?

 4. Helena Ljunggren skriver:

  Så fort jag ser avocado blir jag hungrig och magen börjar knorra 🙂 Det ser mycket gott ut!

 5. Pinglan skriver:

  Oj, vad smarrigt det ser ut. Helt i mina smaker….

 6. Karin skriver:

  OK!
  Det som fick mig att tveka var att det i det ena receptet var det 11 (!) olika ingredienser i Cobbsallad-dressingen och bara 6 i det andra. Det som båda hade gemensamt var senap, Worchestershiresås, citron, olivolja, vitlök och salt.

 7. Elin skriver:

  ojdå, gräslök hade ju varit ett prima grönsaksalibi, vi som har hur mycket som helst i trädgården 🙂

 8. […] Vi har ju diskuterat Cobbsallad tidigare här i matbloggen. Cobbsallad är en extra-allt-sallad som inkluderar kyckling, bacon, avokado, ägg, roquefortost och på sin höjd grönsallad och gräslök som grönsaksalibi. Givetvis i en rad olika variationer på tycke och smak som så många andra “klassiker”. […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.