| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 28/10 2008 kl. 19:07 1 kommentar

Vinnare, frukost på Caffè Ugo

Det är dags att presentera ytterligare en vinnare i förra veckans födelsedagstävlingar. För att vinna en frukost för två personer på Caffè Ugo behövde man veta att kaffet som serveras där importeras från San Remo. Det var kul att läsa om era favoritfrukostar; en del föredrar att äta en extra lyxig frukost hemma medan andra gärna går på lokal.

Vi säger hurra och grattis till Carin som tillsammans med sin man eller en vän kan äta frukost på Caffè Ugo! Hennes favoritfrukost åts nyligen under en semesterresa på Sardinien:

Just hemkommen från Sardinien är längtan efter gott italienskt kaffe stor och min favvofrukost/brunch är en av dem jag intog där, på en agriturismo i Tresnuraghes, i en olivlund. Först te sen en stor latte, blodapelsinjuice, färskt bröd med parmaskinka och ost, därefter som avslutning till ytterligare en latte – en ljuvlig kaffesmakande kall pudding som serverades lätt överpudrad med kakao. Inte konstigt att man längtar tillbaka… och ja, det var med maken och han är även favoritsällskapet.

Liknande inlägg:

Ett svar till “Vinnare, frukost på Caffè Ugo”

  1. Carin skriver:

    Tusen tack, blev så glad över mailet och ser fram emot att få avnjuta priset. Tack, tack och fortsätt med er trivsamma arbete med sidan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.