Vinn frukost för två på Caffè Ugo

Vi firar 4 år med en veckas tävlingar där våra kära besökare har möjlighet att vinna fina priser varje dag!

Vinn en frukost för två på Caffè Ugo

Idag kan en lycklig vinnare kamma hem en frukost för två personer på Caffè Ugo (Scheelegatan 6, Kungsholmen) alt. valfri sort kaffebönor av märket Elena. Om vinnaren inte bor i Stockholm och inte har planer på att besöka huvudstaden, är kanske kaffebönor att föredra. 😉

För att vara med och tävla om dagens pris vill vi att ni svarar på följande frågor:

 1. Caffè Ugo importerar eget kaffe från Italien. Från vilken stad?
 2. Berätta vad du helst äter till frukost, var och tillsammans med vem!

Det finstilta:
Ni måste svara på ovanstående frågor i kommentarsfältet senast idag (fredag den 24/10) klockan 23:59. Observera tiden och datumet – svar som har postats efter denna tidpunkt kommer inte vara med i dragningen!

Bland de som har svarat dras en vinnare, var noga med att ange rätt mailadress så att vi kan kontakta dig om du vinner! Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Vi kan tyvärr bara skicka vinster inom Sverige.

Stort tack till Micke och Åsa på Caffè Ugo för dagens vinst!

 1. Lena

  1. Kaffet kommer från Turin.
  2. Frukost intas helst med god vän på Tintarella di luna i Drottninggatsbacken. Latte, färskpressad apelsinjuice och en grym foccaccia….

  /Lena

 2. åsa w

  kaffet kommer från: San Remo
  På vardagarna intas min frukost som oftast är kaffe, yoghurt och en smörgås med min 3 åring.
  På helgen kan man ta en gröt frukost på Hornsgatan eller en brunch i staden med hela familjen det sista är att föredra… 😉

 3. Jessica

  San Remo!
  På vardagarna äter jag alltid gröt framför datorn på jobbet och det är ju inte så kul så därför älskar jag helgfrukostarna tillsammans med familjen. Tillsammans bakar jag och mina två små barn scones. På våra varma scones lägger vi smör, hemmagjord plommonmarmelad och en god ost. Barnen får varm choklad, själv tar jag en kopp grönt te och mannen tar en kaffe latte. Vi äter helst vår frukost framför vår tända kamin i vardagsrummet medans det fortfarande är mörkt och ruggigt ute. Då mår vi som bäst!

 4. Mela

  Kaffet kommer från San Remo.

  Min favvofrukost är efter morgonträning, gärna tillsammans med den man tränat med. Så grymt skön start på dagen! Innehållsmässigt får den gärna ha följande ingredienser: Färskpressad juice, nybakat bröd, stark ost, starkt kaffe, ekologisk yoghurt och färska blåbär.

  Sen orkar man gå och jobba! 🙂

 5. Maja

  1. Kaffet importerad från San Remo
  2. Den absolut bästa frukosten är en helg, egentligen på tok för tidigt, inne i Östermalmshallarnas Tysta Marie med en mycket god vän som precis kommit upp till Stockholm från Köpenhamn. En underbart god ceasarmacka och till det en stor kopp grönt te. Och det bästa, om man kommer så tidigt får man mackan alldeles nygjord – underbart!

 6. Anna

  1. San Remo

  2. Det är svårt att välja ut EN favoritfrukost eftersom jag älskar frukost …! 🙂 Men en riktigt god macka med kaffe är en svårslagen klassiker. Min mormor brukade baka jättegoda müslibullar och servera dem rykande färska med prästost och skivad paprika. Ibland åt jag frukost hos henne och då satt vi länge, länge och pratade och myste. Jag skulle vilja sitta i hennes kök igen och mumsa på bullarna frukosten – det skulle vara så mysigt!

 7. Jenny

  1. San Remo
  2. Jag vill gärna äta frukost ensam en stund och fundera lite över olika saker innan de andra i familjen kommer upp. Jag gillar nybryggt kaffe med kardemumma i, ostsmörgåsar med lite marmelad, en frukt och om det finns hemma, avslutar jag med en chokladbit.

 8. Josephine

  1. San Remo
  2. Helg, ingen stress och med honom jag tycker om.
  Om jag får välja så vill jag helst ha en skål yoghurt med hemagjord müsli, nötter och torkade bär, kaffe och om pengarna räcker en färsk croissant från Vallhalla bageriet, mums..

 9. Caroline

  1. San Remo
  2. Äter helst av allt frukost tillsammans med min älskade man. Drömfrukosten intages på segelbåten efter en dopp i havet. Nybakade frallor från ett skärgårsbageri, smaskig ost, salami, grönsaker, god apelsinjuice, yoghurt med färska bär och nötter och avslutningsvis en kopp kaffe. Allt smakar om möjligt ännu godare på havet! =)

 10. Ewa

  1, San Remo

  2,Bästa frukosten är lördagmorgon med morgontidning och frukostbricka på sängen. På brickan ska det vara en skål med god yoghurt med min egen goda musli och äppelmos, varma scones persikomarmelad och smakrikost och en rykande varm och stark espresso!! Mmmmmm! Sen kan helgen börja!

 11. Elisabet

  1. San Remo
  2. Den ultimata frukosten är för mig tillsammans med min älskade sambo samt övriga gäster på Pension Bouganvillae, Soller, Mallorca.
  Meny: Fruktsallad ( dagsfärsk ) med olika sorters yoghurt, juice-himmelsk ( nektarin-apelsin), nybakat bröd, mallorkinsk ost och skinka. Oliver. Något “sött” som croissant eller ensaimada ( mallorkinsk specialite-lite som wienerbröd ). Inte att förglömma KAFFET, Matthews toppenkaffe, cafe con leche ( kaffe med mjölk) från den eleganta kaffemaskinen. The fanns oxå!
  Efter den frukosten väntade härliga semesteräventyr!:cool:

 12. Översättarhelena

  1. San Remo
  2. Min hemgjorda mysli (ja, den stavas faktiskt så och den är världens godaste), hemma, helst ensam (fast det hör sannerligen till ovanligheterna).

 13. Carin

  1) San Remo
  2) Just hemkommen från Sardinien är längtan efter gott italienskt kaffe stor och min favvofrukost/brunch är en av dem jag intog där, på en agriturismo i Tresnuraghes, i en olivlund. Först te sen en stor latte, blodapelsinjuice, färskt bröd med parmaskinka och ost, därefter som avslutning till ytterligare en latte – en ljuvlig kaffesmakande kall pudding som serverades lätt överpudrad med kakao. Inte konstigt att man längtar tillbaka… och ja, det var med maken och han är även favoritsällskapet.

 14. Therese

  1. San Remo.
  2. Jag hinner tänka mig sjuttioarton olika drömfrukostar, men med handen på hjärtat så är det nog ungefär den som jag upplever varje söndagmorgon: I bästa fall kalljästa frallor som legat i kylen över natten och som bakas på morgonen. Först te, men efter en kopp eller två övergår jag till kaffe med mjölk – mycket uppskuren frukt, marmelad, en nyöppnad ost, juice. Solsken, tidningar, två glada barn, en vacker man, gott om tid; en paus i tillvaron helt enkelt!

 15. Beatrice

  1. San Remo

  2. Frukosten njuts med maken och består av pepparmyntste, löskokt ägg, makens hembakta bröd med lagrad Änglamarksost med lite körsbär/vinbärsmarmelad samt avslutas med en fräsch fruktsallad. Efter det är jag preparerad för en riktigt god kopp kaffe med värmd mjölk.

 16. Örjan

  San remo
  Dröm vore frukost med alla tre Ragazze-flickorna, tillika snyggingarna, och få smaka på deras delikatesser.
  Och gärna tillsammans med alla andra matblogggare i Stockholmstrakten.
  Tyvärr svårt att genomföra, eftersom jag nornmalt skall vara i Eskisltuna senast 10.00 för att klara att tillaga dagens luncher.

  Men drömma är ju tillåtet.
  Kanske en lördag/söndag-morgon

 17. Jennie

  1. Italienska staden San Remo

  2. Jag äter “Lördagsfrukost” varje dag och det förgyller hela min vardag! 🙂 En riktigt lyxig sådan äter jag också och den består av en skål med Vaniljyoghurt och “Saltå Kvarn’s Fruktmüsli” samt 1-2 smörgåsar av mitt egenbakade grova bröd (olika bröd från dag till dag för lite extra variation) med antingen ost och marmelad (just nu är favoritsmaken på marmeladen äpple&kanel) eller cream cheese, kalkon o grönsak, ibland blir det både och beroende på hur hungrig jag är! Supermumsig frukost är det i alla fall! På helgen så brukar jag äta frukost vid köksbordet tillsammans med familjen. Då dukar vi alltid upp en bricka med massor av olika goda pålägg och hembakat bröd och så har vi en kanna thé på bordet och massor av tända ljus. Sådär höstigt mysigt blir det då! =)

  I stort sätt så äter jag liknande frukost varje dag eftersom jag alltid äter det jag tycker bäst om och vad jag vet att jag mår bra av!

 18. Vinnare, frukost på Caffè Ugo » Tre tjejer i köket

  […] att presentera ytterligare en vinnare i förra veckans födelsedagstävlingar. För att vinna en frukost för två personer på Caffè Ugo behövde man veta att kaffet som serveras där importeras från San Remo. Det var kul att läsa […]