Vinnare av te från Johan&Nyström

Oj vad det var kul med födelsedagsfirande här i bloggen! Vi har några vinnare kvar att publicera och här kommer vinnaren av te från Johan&Nyström! Rätt svar på tävlingsfrågan är att det finns tre stycken Johan på rosteriet och den som  får smutta på deras fina te framöver är Jennie som motiverade med ett fik i Wisby. Vi är ju bra på att lovebomba ställen här i Stockholm så det kändes bra att puffa för något som är utanför nollåttaområdet:

Jennie skrev:

Jag bor i Göteborg men mitt favoritcafé ligger faktiskt i Visby! Det heter “S:t Hans café” och ägs av min faster Liselotte.

Deras utegård där man kan sitta är helt underbar, det är ibland ruinerna av en gammal kyrka så det är en otroligt mysig och vacker plats. De sänder även nyhetsmorgon under “almedalsveckan” från hennes café.
Dom serverar både fikabröd och lunchrätter så det har alltid något för alla vilket jag tycker är toppen! Det caféet kan jag verkligen rekommendera precis alla att besöka om man befinner sig i Visby. Och i huset som är precis brevid ligger “Kränku” som säljer och tillverkar fantastiskt goda théer dom med! Dom är mest kända för “Gute”blandningen tror jag.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.