| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 11/03 2008 kl. 17:10 4 kommentarer

Ny favorit från Lux

Lux Dessert & Choklad nere på Lilla Essingen är alltid värt en omväg. Häromdagen kom sambon hem med två desserter och nybakat bröd från deras fina butik.

Efterrätten till höger är en alldeles underbar kombination av chokladmousse, havtorn och nötter. Havtorn är inte det enklaste att få till alla gånger men här är det i en slags puré/sås och typ – tokgott. Sambons dessert till vänster med passionfrukt var förstås godkänd den också.

Två tidigare inlägg om Luxbageriet finns här och här.

Liknande inlägg:

4 svar till “Ny favorit från Lux”

 1. Daniel skriver:

  Han är riktigt Duktig Ted Johansson Han är en av världens bästa konditorer men han får inte så mycket uppmärksamhet det verkar inte som han vill ha det heller men kul att ni skriver om han för det förtjänar han

 2. Pia skriver:

  Håller med Daniel!

 3. Mimmi skriver:

  Ja Ted är duktig.
  Har faktiskt haft honom som lärare när jag gick på gastronomiprogrammet. 🙂

 4. […] Dessert & Choklad idag och på fullaste allvar så tänkte jag att vi behövde komplettera med dessertglasen som man köper deras efterätter i. Alltså, man kan ju ha dem som vattenglas tänkte jag… Ett glas är med Citron Tiramisu och […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *