När barnen sover

Som av en händelse råkade vi passera Lux Dessert & Choklad idag och på fullaste allvar tänkte jag att vi behövde komplettera med dessertglasen som man köper deras efterätter i. Alltså, man kan ju ha dem som vattenglas tänkte jag. Ett glas är med Citron Tiramisu och det andra är med Hallon och Mjölkchokladmousse. Tiramisun vägrade sambon släppa grepet om så jag kan inte uttala mig om den men den sistnämnda var som förväntat alldeles underbar.

3 kommentarer

  1. Christina

    Kan man passera Lux “av en händelse”? 🙂 Det ligger ju inte dirket på värsta gågatan. Anyway, grymt goda saker där …. Bara en vanligt kanelbulle är magisk.

  2. Elin

    Det är väl så att jag dras till Luxbageriet lite som av en magnet. i mitt fall så “råkade” jag parkera bredvid bageriet eftersom jag “råkade” äta lunch på restaurangen där häromdagen. Det kan nog komma ett inlägg om det också 😎

  3. Tre tjejer i köket » En av alla nödraketer mellan mellis och middag

    […] Dessertglasen från Luxbageriet har vi verkligen haft mycket användning av: de är precis lagom stora att fylla upp med allsköns variation. Här är ett ”mellisglas” som barnen tyckte om. Kanske delvis för att de fick äta i ”fina glas” och inte på de vanliga barntallrikarna. Och de här glasen är förvånansvärt tåliga, de har åkt i golvet ett otal gånger här hemma utan att gå sönder! […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.