| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av tisdag 11/09 2007 kl. 21:51 2 kommentarer

Kinnas kakor

Det märks att det börjar bli höst för det droppar in allsköns inbjudningar till provsmakningar, pressfrukostar och annat skoj. Oftast ligger sånt här på dagtid och det kan vara svårt för oss att delta, det är ju inte alltid det går att komma ifrån jobbet. En sak som låg efter arbetstid och som jag faktiskt kunde gå på om än bara en liten stund var Kinnas bokhämtarkväll tidigare idag.

Kakfat hos Kinna

En salig blandning av människor mumsade glatt på kakor vars recept finns i den fina boken. Den ende jag kände igen i vimlet var David som ligger bakom Sushi-SM som jag tidigare träffat på en bloggträff, och så kakproffset själv förstås. Jag kan intyga att kakorna smakade utmärkt och de hade en strykande åtgång på faten. Hoppas att det går bra med boken, jag har bidragit med försäljningen av ett ex i alla fall, signerat och allt! 🙂

I mormors berså

Köp en du med, i butik eller på nätet!

Liknande inlägg:

2 svar till “Kinnas kakor”

 1. elina skriver:

  åh vad härligt att äntligen få se lite länsade kakfat..!

 2. elaina skriver:

  Här kommer en vänlig hälsning
  från en vänlig hälsing som va med
  å bidrog till länsningen av kakfaten…
  =0D
  PS:dessvärre åt kamonstret upp mitt inlägg om kak-orgien

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.