| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av söndag 14/08 2005 kl. 17:28 2 kommentarer

Bästa bot mot stressade kockhjärtan!

Smålandsposten har skrivit ett väldigt fint omdöme om vår matblogg, tack så hemskt mycket! Det känns också väldigt smickrande att få vara standin för Mat-Tina 😉

Med kändishetsen kring internationella tvkockar har de flesta matlagningstexter fått något exklusivt över sig. Det ska helst vara nydanande och exotiskt och crossover och svårtillgängliga örter för att matens plats i medierna ska ha ett berättigande.
I sådana tider av matmediestress kan man lugnt luta sig tillbaka och läsa Ragazze nella cusina – Tre tjejer i köket (http://ragazze.blogspot.com/) som är en just så där makligt trevlig blogg man önskar sig när nu inte Tina syns i rutan längre.
Här är det vardagsglädje som gäller. Och vem kan inte längta till den inre ro och stillhet som linssoppa, rabarber med mandelfras och färsbullar i tomatsås kan erbjuda ett stressat kockhjärta år 2005? Ett slags inre frid infinner sig när man läser diskussioner om elugnens fördelar – eller om den simpla lyckan över att äga en bra teflonpanna!

Liknande inlägg:

2 svar till “Bästa bot mot stressade kockhjärtan!”

  1. Lisa skriver:

    Grattis! Det är ni värda!

  2. Oj, vad roligt! Grattis!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.