Bästa bot mot stressade kockhjärtan!

Smålandsposten har skrivit ett väldigt fint omdöme om vår matblogg, tack så hemskt mycket! Det känns också väldigt smickrande att få vara standin för Mat-Tina 😉

Med kändishetsen kring internationella tvkockar har de flesta matlagningstexter fått något exklusivt över sig. Det ska helst vara nydanande och exotiskt och crossover och svårtillgängliga örter för att matens plats i medierna ska ha ett berättigande.
I sådana tider av matmediestress kan man lugnt luta sig tillbaka och läsa Ragazze nella cusina – Tre tjejer i köket (http://ragazze.blogspot.com/) som är en just så där makligt trevlig blogg man önskar sig när nu inte Tina syns i rutan längre.
Här är det vardagsglädje som gäller. Och vem kan inte längta till den inre ro och stillhet som linssoppa, rabarber med mandelfras och färsbullar i tomatsås kan erbjuda ett stressat kockhjärta år 2005? Ett slags inre frid infinner sig när man läser diskussioner om elugnens fördelar – eller om den simpla lyckan över att äga en bra teflonpanna!

2 kommentarer

  1. Lisa

    Grattis! Det är ni värda!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.