| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av onsdag 02/03 2005 kl. 12:05 4 kommentarer

Melkers krogakut

Ikväll startar fyrans nya serie Melkers krogakut – sju avsnitt med akututryckningar till krogar i nöd. Melker Andersson ska bringa ordning, få krogpersonalen att inse vikten av hygien och inte minst rätta till dålig service och taskiga menyer. Och frågan är om det är så smickrande för krogarna att vara med i den här serien? Visserligen kan man ju hoppas på en uppryckning efter Melkers kloka råd, men… jag hade nog ändå varit lite skeptisk till att gå dit. Nåväl, jag ska i alla fall se programmet på fyran klockan 20 ikväll.

Liknande inlägg:

4 svar till “Melkers krogakut”

 1. Anonymous skriver:

  Jag måste ju se det om inte annat kolla in Västeråsrestaurangen som jag inte ens visste fanns 😉

  /Siv

 2. Elin skriver:

  jag missade de första fem minutrarna! Huh, den där städningen i köket var välbehövlig, man får hoppas att de håller ordning nu, och att programmet inte avskräckte några gäster, de kanske ska ha köksdörren öppen så att man kan glutta in och kolla att det inte är några räkor på golvet?!

 3. Helena skriver:

  Jag bandade programmet och har inte sett det ännu. Jag återkommer med kommentar! =)

 4. Helena skriver:

  Nu har jag sett programmet och jag kan inte riktigt bestämma mig för vad jag tycker om Melker Anderssons attityd. Köket var däremot riktigt hemskt och det värsta är väl att det förekommer både här och där. Det vore intressant att få veta hur det går för stället nu…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.