En smak av livet

Idag var det förhandsvisning av filmen En smak av Livet (Politiki kouzina) (tack Tasteline! Eller kanske rättare sagt till min vän som vann en tävling på Tastelines sajt och därmed fick biljetterna till filmen…)

Filmen lär vara den mest populära biofilmen någonsin i Grekland där 1,2 miljoner redan har sett den. Dessutom så var den greklands bidrag till årets Oscarsgala. Hursomhelst, det här är en underbar film om man är matnörd, för mat och kryddor är de viktigaste ingredienserna i den här filmen. Den är ett fint manus, vackra bilder (läs: matporr) och en blandning av roligt och allvar. Dessutom så får man en del praktiska matlagningstips som att använda kanel i köttbullar och undvika ångkokare. Filmen är underbar – se den! (biopremiär 4 mars)

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.