| Prenumerera via Bloglovin' bloglovin | Prenumerera via RSS RSS | Kontakta oss RSS

Postat av fredag 12/11 2004 kl. 19:14 2 kommentarer

After Eight har uppgraderats!

After Eight har gjort en uppryckning och lanserat två nya versioner; en med vit choklad och en med apelsin. Båda med mint förstås. Jag köpte dem i England för att ha som gå-bort-presenter framöver, hursomhelst så ändrade jag mig, jag kom ju på att jag nog måste testa chokladen själv istället 🙂

Den vita versionen var kanske lite menlös jämfört med orginalet, men apelsinversionen var helt ok. Det kanske är dags att damma av den hederliga gamla åttiotalsefterätten med smält After Eight på päronhalvor? Den vita chokladen borde ju passa till det? Eller att smälta ner en bit i en mugg varm choklad? Kanske peta ner dem i muffins? Finns det mer recept med After Eight som jag borde experimentera med?

Liknande inlägg:

2 svar till “After Eight har uppgraderats!”

 1. Bengt skriver:

  Hejsan tjejer…

  Kul med en matlagnings blog. Ett mycket trevligt initiativ. Jag själv och min älskade tycker om att prova nya recept och jag har även experimenterat egna recept.

  Ville bara hälsa att ni är helt rätt ute.
  Och ett tips som jag har tyckt mig märka en viss sanning i. Ni kan ju testa själva…

  http://paradox66.blogspot.com/2004/11/googla-middagen-det-r-troligt-att-du.html

  Ni kanske redan använder mitt tips.

 2. […] choklad äntligen finns att köpa i deras butik. Äntligen säger jag som provade dessa redan för två år sedan. Som sagt, kanske lite menlös i smaken men rolig som tillbehör till en snabb dessert. Helst […]

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.