After Eight har uppgraderats!

After Eight har gjort en uppryckning och lanserat två nya versioner. En med vit choklad och en med apelsin. Båda med mint förstås. Jag handlade dem i England för att ha som gå-bort-presenter framöver. Men jag ändrade mig. Jag insåg att jag måste testa chokladen själv istället.

Den vita versionen var kanske lite menlös jämfört med orginalet men apelsinversionen var helt ok. Det kanske är dags att damma av den hederliga gamla åttiotalsefterätten med smält After Eight på päronhalvor? Den vita chokladen borde ju passa till det? Eller att smälta ner en bit i en mugg varm choklad? Kanske peta ner dem i muffins? Finns det andra recept med After Eight som jag borde experimentera med?

2 kommentarer

 1. Bengt

  Hejsan tjejer…

  Kul med en matlagnings blog. Ett mycket trevligt initiativ. Jag själv och min älskade tycker om att prova nya recept och jag har även experimenterat egna recept.

  Ville bara hälsa att ni är helt rätt ute.
  Och ett tips som jag har tyckt mig märka en viss sanning i. Ni kan ju testa själva…

  http://paradox66.blogspot.com/2004/11/googla-middagen-det-r-troligt-att-du.html

  Ni kanske redan använder mitt tips.

 2. After Eight med vit choklad » Tre tjejer i köket

  […] choklad äntligen finns att köpa i deras butik. Äntligen säger jag som provade dessa redan för två år sedan. Som sagt, kanske lite menlös i smaken men rolig som tillbehör till en snabb dessert. Helst […]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.