Veckan som gick

Bra lunch nr 1 denna vecka – hos härliga Juntras ute på Färingsö. Lätt hänt att vi kommer tillbaka snart.
Bra lunch nr 2 denna vecka – på La Neta med minstingen. Bra stopp som vanligt.

Måndag: Hittade en glömd långkokt chili på högrev i frysen. Perfekt till bakad potatis. Plus riven ost och jalapenos.

Tisdag: Maken var ute på middag. Vi andra åt wraps med rökt lax, bladspenat, stekt sparris, ärtguacamole, strimlad paprika och fetaoströra med gräslök.

Onsdag: röd thai-curry med kött. Plus en variant med räkor som icke-kött.

Torsdag: Bao buns med toppings för mig, maken och yngsta. Äldsta jobbade och mellan svängde ihop en glutenfri pasta innan träning.

Fredag: Typ blandat grillat kött, halloumi och majskolvar, somrig sallad typ och potatissallad.

Lördag: Hämtade 2 finpizzor. Stärkte upp med lite chark, oliver och  crostinis med tapenade.

Söndag: Mer grillat med färsspett. Typ ungefär så här. Grillade grönsaker åkte ner i en (glutenfri) bulgursallad. Plus ajvar och hummus.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.