Veckan som gick

Ok det blev varmt. 35 grader. Två av tre barn har jobbat. Maken har jobbat och jag har gömt mig i växthuset. Också en vecka.

Veckans mysigaste lunch: Våfflor med gula kantareller och lingon. På Älskade Traditioner.
Bookie Toast på Bromma Bistro. Äter lätt den igen.

Måndag: vego-curry med kikärtor och sötpotatis. Ris. Premiär för nyköpt riskokare! Mango chutney. Kokos flakes.

Tisdag: Grillade lax med tajin + potatissallad med fänkål, sojabönor och bladspenat. Plus detta vin.

Onsdag: Pizza på grillen med en nyinköpt pizzasten. Ja nu när det är mer förvaring i köket kan det ha flyttat in lite grejer.

Torsdag: Nandos-tema på grillandet igen. Grillade kyckling och majskolvar, coleslaw mm. Ja och Nandos-sås då.

Fredag: Grillade kyckling och färsspätt + en massa grönsaker. Tabbouli. Baba Ganosh, Hummus.  Ajvar. Pitabröd.

Lördag: 3/5 gick till Bromma Bistro. 2/5 hade en sen kväll på Grönan.

Söndag: uppsamlingsheat med rester från  i fredags. Grillade lamm racks och halloumi. Glutenfri bulgur.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.