Rom: middag på Eat Mama Lab

Här hamnar man så klart när man är i Rom för att man har googlat upp en italiensk meny som är helt glutenfri.  De har två restauranger och vi var på “lab” som var passerade på väg hem från matchen på Olympiastadion. Vi hade inte bokat i förväg, det var lite av ett spontant beslut när vi såg att de hade ett bord ledigt. Men kanske värt att boka i förväg för säkerhets skull.

Det är en liten restaurang med lite hemma-hos-känsla. Kanske inte snabbaste servicen vår kväll. Men de har kanske de tacksammaste gästerna, så stämningen är verkligen glad här. När hela Rom briserar av just gluten är det skönt att få landa här och äta “samma sak”.

Vi delade på två förrätter. Åt lite olika varmrätter. Trevligt husvin. Ingen hade plats för efterrätt men vi hann med gelato strax utanför hotellet. Går gärna hit igen!

Det här var så himla gott att dela på innan varmrätterna. Brödpanerad potatiskrokett fylld med färs mm. Riktigt komfortmat.
Mer brödpanerat småplock. FÖR ATT DET GÅR.
Glutenfri pizza.
Provade deras carbonara som var riktigt god. Fick lite inspiration till hur jag ska uppdatera den hemma…

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.